Trouwen, mijn werkwijze

Trouwen, zo ga ik te werk

 

Bruidsfotograaf zijn is een vak!

De trouwdag is voor veel mensen een van de mooiste dagen van hun leven. Als bruidspaar staan jullie uiteraard in het middelpunt van de belangstelling.
Waarschijnlijk hebben jullie ook alleen maar oog voor elkaar, en terecht! Geniet van elkaar op deze dag!
Al jullie verliefde blikken, emoties en schitterende kleding is iets om mooi en stijlvol vast te laten leggen door een ervaren, vakkundige fotograaf.
Belangrijk hierbij is, is dat zowel jullie als de gasten zich lekker op hun gemak voelen, dan krijg je prachtige, stralende foto’s.

We gaan lekker samen op pad om mooie foto’s te maken. Hier en daar een geregisseerde foto, dat zal heus wel een keer voor komen maar vooral: wees jezelf.
Hand in hand, verdrinken in elkaars ogen, genieten van het moment en vooral…. doen alsof ik er niet ben.

Helaas gaan er op deze dag een ook heleboel dingen langs jullie heen, wat erg begrijpelijk is.
Moeder die een traantje wegpinkt, het bruidsmeisje die achter een vlinder aan huppelt of het ontbijtje wat nog op tafel staat omdat de aanstaande bruid die vanwege de zenuwen toch niet door haar keel kreeg.
Dat zijn juist de vastgelegde momenten die een reportage compleet maken.

 

Hoe ga ik te werk?

Als jullie na het lezen van bovenstaande en het bekijken van de foto’s in mijn portfolio interesse hebben, maken we samen een afspraak zodat we kennis kunnen maken en jullie dag kunnen doornemen.
Ik zal dan nog wat meer voorbeeld albums meenemen zodat jullie een nog completer beeld van mijn werk kunnen krijgen.

Als de keuze voor een reportage is gemaakt, dan ontvangen jullie van mij hiervan een opdrachtbevestiging. Hierin staat precies beschreven welke reportage jullie gekozen hebben en welke afspraken we nog meer gemaakt hebben.
Een week of twee voor jullie grote dag, neem ik contact met jullie op te kijken of er nog wijzigingen zijn gekomen en om met het draaiboek de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten.
Indien er namelijk een wijziging zou zijn, bestaat de kans dat ik op een belangrijk moment iets mis en dat zou zonde zijn.
Jullie krijgen van mij de factuur met hierbij het verzoek om het afgesproken bedrag over te maken op mijn rekeningnummer.

 

En dan de dag zelf:

Op deze mooie dag doe ik mijn uiterste best om er aan mee te werken dat jullie dag helemaal top wordt. De foto’s worden gemaakt en als jullie ad-hoc nog een leuk idee voor een foto hebben, gaan we dat zeker doen!
Het is tenslotte jullie dag! Als jullie na deze enerverende dag bijvoorbeeld lekker op huwelijksreis gaan, duik ik mijn werkkamer in om met jullie foto’s aan de gang te gaan.
En dat is heerlijk om te doen. De foto’s worden onder andere gecontroleerd op kleur, contrast en scherpte en daar waar nodig gecorrigeerd.

 

De foto’s

Alle foto’s die jullie krijgen, zijn van hoge kwaliteit (hoge resolutie) en krijgen jullie na maximaal 8 weken na jullie huwelijksdag digitaal thuisgestuurd op een mooie usb-stick, die jullie uiteraard ook mogen houden.
Meestal zijn de foto’s veel eerder klaar dan die 8 weken maar ik hou het liever iets ruimer aan om zeker te weten dat jullie foto’s de aandacht krijgen die ze verdienen.
Dus geen verborgen kosten zoals dure nabestellingen maar gewoon zoals het hoort… bij de prijs in.
Daarna kunnen jullie de foto’s zo vaak en groot als jullie zelf willen, gebruiken voor bijvoorbeeld een mooie canvas, vergrotingen of albums.
Jullie mogen uiteraard ook pronken met de foto’s op bijvoorbeeld social media (Facebook, twitter enz..). Mijn enige voorwaarde hierbij is dat jullie hiervoor de foto’s met mijn logo gebruiken.
Hiervoor doe ik een extra mapje erbij met de naam “webfoto’s”. Die zijn direct te gebruiken qua formaat.
Ik zal dit nog verduidelijken tijdens onze kennismaking.

 

Het album
Welke reportage jullie ook kiezen, of het nou 4, 6 of misschien wel 12 uur is, jullie ontvangen sowieso een prachtig album van me met 12 van jullie foto’s.
Uiteraard zijn er ook andere, grotere albums te verkrijgen. klik hier voor de album-uitbreidingen.

Samengevat

– Kennismakingsgesprek
– 2 weken voor trouwdatum de factuur en puntjes op de i
– Jullie grote dag!
– Binnen maximaal 8 weken alle foto’s in huis
– Trouwalbum met 12 van jullie favoriete foto’s

deel op FacebookTweetPin itMail een vriend
UA-41767023-1